30 Nisan 2013 Salı

BUGÜN NE YEMEK PİŞİRSEM ?

Rus Salatası:Malz.

  • 2 kavanoz garnitür (530 gr olanlardan)
  • 200 gr kornişon turşu
  • 850 gr’lık yoğurt
  • 1 su bardağına yakın mayonez (genelde eklemiyorum, lezzet için şart)
  • 8 yemek kaşığı haşlanmış mısır
  • YAPILIŞI:
  • Yoğurdu bir tülbent içine alın ve mutlaka bir gece suyunu süzmesini bekleyin.
  • Garnitürü yıkayın ve suyunu süzene kadar süzgeçte bekletin.
  • Daha sonra tüm malzemeyi iyice karıştırın ve salatayı servis zamanına kadar buzdolabında bekletip soğutun.
  • Malzemeler 12 kişilik"ERHAN"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder